Аргентинський гриль: особливості конструкції
Використання аргентинського гриля вітається в сучасній кулінарії, оскільки в печі виходять корисні і смачні страви без високого вмісту канцерогенів. Конструкція гриля передбачає уловлювач жиру, тому на розпеченої вугілля нічого не потрапляє і не налипає на м'ясо. Завдяки конструкційним особливостям та регульованій висоті розташування гриля можна контролювати процес готування, опускаючи або піднімаючи деко бічним штурвалом.
Аргентинський гриль стане ідеальним рішенням для ресторанних закладів з відкритим літнім майданчиком. Ефектний зовнішній вигляд стаціонарного обладнання для готування страв на відкритому вогні притягує відвідувачів не тільки очікуванням отримати смачне і ароматне блюдо, але притягує видовищем, коли мангальщик чарує над їжею.
Таке обладнання гідно прикрасить ділянку заміського будинку. Альтанка з рядом розташованим мангалом стане улюбленим місцем відпочинку.
Мобільні та спрощені версії куди менш привабливі, ніж стаціонарні установки, які пропонує компанія Арт Бастіон.
Парілья виготовляється з вогнетривких матеріалів, які не тільки довго зберігають привабливість, але і не виділяють шкідливих речовин при високих температурах.
Фахівці нашої компанії виготовлять аргентинський мангал, виходячи з вимог замовника щодо розмірів, комплектації, стилю оформлення будинку або закладу, а також обраного матеріалу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Камін-барбекю |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цілісна |
Тип палива | Дрова |
Комплектація рожном | Є |
- Ціна: від 100 000 ₴